Interview rádia Z

Nejzdravější ingrediencí je láska, říká kuchařka Dita Pecháčková

14. května 2021 18:04, Hana Vítková

Rádio Z

Jako malá prý vůbec neměla chuť k jídlu, dnes je autorkou úspěšných kuchařských knih. Hostem Interview Hany Vítkové byla novinářka, spisovatelka a kuchařka Dita Pecháčková. Poprvé se dostala k vaření v sedmi letech. „Bývala jsem sama doma a nenapadlo mě nic jiného než začít vařit,“ říká Pecháčková. Jako malá prý snila o tom, že se její práce bude točit okolo jídla. Pak šla ale studovat právnickou fakultu. Nakonec se vaření přece jen stalo její profesí. „Vždycky se snažím, aby ingredience byly co nejzdravější a nejčerstvější. Je důležité, abych věděla, odkud jsou. Nejzdravější ingrediencí je ale láska,“ dodává kuchařka. 

Pozvání do Interview Hany Vítkové přijala kuchařka Dita Pecháčková. Poslechněte si záznam rozhovoru.

Odebírat